A sittszállító konténerek le- és felrakodása

A sittszállító konténerek le- és felrakodásaSittszállító konténerre gyakran szükség van, különösen akkor, ha valamilyen tevékenység következtében rengeteg törmelék, hulladék keletkezik nálunk. A hulladékok összegyűjtésére, elszállítására az egyik legjobb megoldás a sittszállító konténer. Ezeket a konténereket bérelni lehet, és a szolgáltató ki is hozza nekünk, ha pedig megtelt, akkor elviszi. Ez ilyen egyszerűen is megy, ha néhány egyszerű dolgot átgondolunk, figyelembe veszünk konténer rendelés előtt.

Szükség lesz arra, hogy a konténernek megfelelő helyet keressünk. Ez egy kb. 3x5 m-es területet fog jelenteni. Ha a saját területünkön van ennyi hely, akkor nyert ügyünk van. Ha nincs, és közterületen kell elhelyezni, akkor az illetékes önkormányzattó területfoglalási engedélyt kell kérnünk. Ezt mindenképpen tegyük meg a konténer megrendelése előtt.

Ha maga a terület rendelkezésünkre áll, akkor is vizsgáljuk meg, hogy a le- és felrakodáshoz is rendelkezésre áll-e elegendő terület. Ez több tényezőtől is függ. Először is a konténer szállító autónak be kell tudni menni a konténer lerakási helyéhez, és ahhoz is kell elég hely, hogy kanyarodni tudjon ott.

Fontos, hogy ha találtunk egy megfelelő helyet, és oda le tudták tenni a konténert, akkor hagyjuk is azt ott. Ha elmozdítjuk, elforgatjuk, fennáll az esélye, hogy nem fogja tudni felrakni az autó, amikor már tele van, és ekkor visszahelyezni is szinte lehetetlen az eredeti helyére.